Procurorul general RĂBUFNEȘTE: Legea mă obliga să nu stau și să fiu spectator!

Bogdan Licu, procurorul general interimar al României, a afirmat, despre cazul Sorina că hotărârea este definitivă și că nu există cale de atac. „Voi respecta hotărârea judecătoarească”, a spus acesta.

„Nu comentăm hotărâri judecătorești. Știți că niciodată nu am comentat hotărârile judecătorești, este o hotărâre judecătorească definitivă, nu există cale de atac, va fi respectată. Rămâne acea ordonanță președințială care este, în acest moment, la Judecătoria Slatina, nu știu să se fi dat termen în acest caz. Nu am vrut nimic altceva decât să respect legea și să-mi fac datoria. Am luat la cunoștință din presă de acest caz, am analizat în zilele acelea de weekend și legea mă obliga să nu stau și să fiu spectator”, a declarat Bogdan Licu.

Magistrații Curții de Apel Craiova au decis să respingă cererea procurorului general, Bogdan Licu, de revizuire a adopției internaționale, în cazul Sorinei, fetița de 8 ani, din Baia de Aramă, care a fost crescută de un asistent maternal timp de mai bine de 5 ani și din casa căruia fata a fost luată cu mascații la începutul lunii iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *