Procurorul „Portocală”, gata de confruntarea cu Andrea Cosma

Negulescu a Ajuns La Parchetul General

Procurorul Mircea Negulescu, zis „Portocală” a venit în urmă cu puţin timp la Parchetul General pentru a da declaraţii în dosarul în care este acuzat de cercetări abuzive, după ce Andrea şi Vlad Cosma au depus plângeri împotriva sa.

De altfel, Mircea Negulescu a făcut în ultimul timp mai multe vizite la Parchetul General. Luni el a ridicat copii ale dosarului şi a declarat că nu are nevoie de avocat întrucât se apără singur. Procurorii iau în calcul chiar confruntarea lui Mircea Negulescu cu Andrea şi Vlad Cosma. Aceştia îl acuză pe Negulescu că în anchetele în care au fost cercetaţi de magistrat la DNA Ploieşti s-au făcut o serie de abuzuri. Vlad Cosma a spus că a devenit martor protejat fiind obligat de „Portocală” şi a fost forţat să dea declaraţii false împotriva lui Sebastian Ghiţă şi a altor persoane. Mai mult, Andreea Cosma s-a plâns că procurorul făcuse o pasiune pentru ea fapt pentru care a impus control judiciar împotriva ei pentru a nu ieşi din Ploieşti.

În schimb, Mircea Negulescu neagă aceste acuzaţii. Scandalul legat de Mircea Negulescu a izbucnit la finele anului 2016 când Sebastian Ghiţă l-a acuzat de anchete abuzive, iar ulterior au apărut în spaţiul public şi o serie de înregistrări care arătau comportamentul agresiv al procurorului. El a fost obligat ulterior să-şi dea demisia de la DNA, însă a vrut să rămână în magistratură, la Câmpina. CSM însă l-a exclus, dar procurorul vrea să-şi recupereze postul în instanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *