Profesorul Beuran, acuzat de LUARE DE MITĂ! Dus la DNA

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la două adrese situate în municipiul București, dintre care una la sediul unei instituții publice.Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
Percheziții de amploare joi dimineață la medicul Mircea Beuran. Procurorii ridică documente de la locuința medicului, dar și de la cabinetul acestuia, anunță Antena3. Potrivit primelor informații, ar fi vorba de un dosar nou de luare de mită.

Percheziții de amploare ieri dimineață la medicul Mircea Beuran. Procurorii ridică documente de la locuința medicului, dar și de la cabinetul acestuia.

Pacienta de 66 de ani arsă pe masa de operație la Spitalul Floreasca a murit pe 22 decembrie la Terapie Intensivă. Serviciul de Omoruri din Poliția Capitalei a deschis dosar pentru omor din culpă.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a transmis familiei îndoliate că atât el cât şi echipa de la minister vor face tot posibilul pentru aflarea adevărului în acest caz.

„Sperăm să învăţăm cu toţii din acest episod tulburător, ca pe viitor, în niciun spital din România, să nu mai avem parte de o asemenea experienţă traumatizantă. Sunt alături de familia greu încercată şi acum, la ceas de cumpănă, le transmit că atât eu, cât şi echipa MS pe care o coordonez va face tot posibilul pentru aflarea adevărului”, a spus ministrul Victor Costache.

Medicul Mircea Beuran a declarat că pacienta se afla sub control medical multidisciplinar şi că aceasta „biologic nu a rezistat ca să poată să depăşească tot efortul medical care s-a făcut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *