Propaganda rusă o vede pe Dăncilă candidat la prezidențiale

Site-ul oficial al propagandei ruse, Sputnik, un mare susținător al PSD-ALDE și al discursului naționalist, anti-justiție și anti-europen al Coaliției de guvernare, susține, vineri, într-un editorial ca Viorica Dăncilă ar fi un foarte bun candidat la alegerile prezidențiale.

Prilejul pentru noul elogiu este convorbirea telefonică pe care Dăncilă a avut-o, joi seara, cu vicepreședintele SUA.

„Este nu numai omul politic al momentului, dar şi cel mai probabil candidat la preşedinţie”

Viorica Dăncilă este prezentată în termeni elogioşi, ca fiind un posibil candidat la alegerile prezidenţiale.

„Este un nou succes diplomatic al premierului, care mai face astfel un pas spre ceea ce Sputnik a anunţat în repetate rânduri: Viorica Dăncilă este nu numai omul politic al momentului, dar şi cel mai probabil candidat la preşedinţie”, se arată în şapoul ştirii.

Convorbirea telefonică dintre premier şi vicepreşedintele SUA, Mike Pence, este prezentată drept un „succes diplomatic important”.

„În momente în care Guvernul este ţinta unor atacuri dure, mai ales din partea preşedintelui şi a Opoziţiei, dar şi a unor grupuri din zona Justiţiei, premierul Dăncilă anunţă o veste care poate reprezenta un succes diplomatic important”, mai scrie propaganda rusă.

Nu este prima oară când Sputnik laudă activitatea premierului. Portalul puterii de la Moscova a desemnat-o pe Viorica Dăncilă omul politic român al anului 2018.

Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a avut joi o convorbire telefonică cu vicepreşedintele SUA, Mike Pence. Discuţia a vizat evoluţia pozitivă a Parteneriatului strategic dintre cele două state, dar şi subiecte de actualitate din agenda internaţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.