Propunerea PNL pentru șefia TVR, specialistă în interviuri cu ghicitoare despre „consumul fantastic de energie” al dezlegatului cununiilor și ghicitului în cărți – VIDEO

Ramona Săseanu, validată luni de conducerea PNL pentru a fi numită director interimar al TVR, apare în 2015 într-un interviu luat pentru TVR 3 unei ghicitoare care dezlega cununii și descânta de deochi în vârtelniță.

Interviul, lung de 12 minute, o are ca protagonistă pe ”Vrăjitoarea Elena”, o ghicitoare care doar câteva luni mai târziu era vizată de un dosar penal pentru șantaj și înșelăciune, potrivit presei locale. Ea este judecată acum de instanțele din Ploiești.

În timpul interviului, jurnalista Ramona Săseanu îi pune ghicitoarei întrebări legate de ”consumul fantastic de energie” din timpul descântecelor, despre ”harul” pe care îl are sau despre mulțumirile primite de ghicitoare de la clienți.

Mai mult, jurnalista o întreabă pe așa-zisa vrăjitoare dacă aduce ”noutăți” în ocupația ei sau toate meșteșugurile sunt moștenite.

Conducerea PNL a validat luni propunerea președintelui partidului, Ludovic Orban, ca Ramona Săseanu, prezentatoare la TVR Craiova, să preia conducerea interimară a TVR după plecarea actualei șefe a postului public, Doina Gradea, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *