Prostia psd-iștilor nu are limite: Aurelian Bădulescu a postat o fotografie cu Iohannis în chip de Hitler

Un nou derapaj al fostului viceprimar PSD al Capitalei Aurelian Bădulescu, considerat mâna dreaptă a Gabrielei Firea. De această dată, el a postat pe Facebook o fotografie cu Klaus Iohannis, asemănat cu Hitler, transmite hotnews. PNL a reacționat „somând” PSD să ia de urgență decizia de excludere din partid a lui Bădulescu și să se delimiteze de mesajele promovate de acesta.

Fotografia postată de Bădulescu este însoțită de un mesaj în care lansează un atac dur la adresa Guvernului PNL și a președintelui Iohannis.

Foto: imaginea trucată postată de Bădulescu, sursa foto: hotnews.ro

„Dacă vreți o definiție, Iohannismul e acea doctrină de distrugere a identității naționale și de renaștere a internaționalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României. Pe înțelesul tuturor, Iohannismul e predarea țării la cheie. Adică, românii să rămână servitorii Europei, iar companiile străine să prospere pe teritoriul nostru național, dând salarii de mizerie”, este o parte din mesajul postat de Bădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *