Protest la alegerile PSD Brăila, unde era aşteptat Liviu Dragnea

Zeci de oameni protestează, duminică dimineaţa, în faţa sediului PSD Brăila, unde au loc alegeri în filiala judeţeană, unul dintre protestatari reuşind să intre în sală, unde a făcut scandal. Liderii PSD au intrat pe o uşă din spate, pentru a evita manifestanţii.

Zeci de protestatari au aşteptat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, să ajungă la alegerile conducerii filialei judeţene a partidului, însă acesta nu a mai plecat din Bucureşti din cauza problemelor de sănătate.

Oamenii au adus cu ei, în faţa sediului PSD Brăila pancarte cu mesaje anti-PSD.

Conform Mediafax, aceştia au scandat mesaje precum „PSD ciuma roşie”, „Jos PSD”, aducând cu ei şi o staţie de amplificare.

Pentru a evita manifestanţii, liderii PSD Rovana Plumb, Mihai Fifor, Sorina Pintea şi Codrin Ştefănescu au intrat au intrat pe o uşă din spate.

Un protestatar a reuşit, însă, să intre în sala unde au loc alegerile şi a provocat un scandal în timpul discursului senatorului Ion Rotaru, cel care candidează pentru funcţia de preşedinte al PSD Brăila.

Pentru şefia PSD Brăila s-a înscris un singur candidat, senatorul Ion Rotaru, după ce fostul preşedinte, Mihai Tudose s părăsit partidul şi s-a înscris în Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *