Protestatarii Care Amenințau Că Își Dau Foc La Guvern, Amendați!

Protestatarii Cristian Dide și Sandu Matei, care astăzi au protestat în fața Guvernului, au fost amendați de Jandarmeria Bucureşti.

„Cele două persoane conduse la sediul Secției 4 Poliție au fost sancționate cu câte 1.000 de lei fiecare pentru participarea la adunări publice nedeclarate și pentru adresarea de expresii jignitoare împotriva persoanelor aflate într-o instituție publică, fapte de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, în conformitate cu prevederile art. 26, lit.d, din Legea 60 /1991 și prevederile art.2, pct.1, din Legea 61/1991”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei.

Cristian Dide se legase cu lanțuri de gardul Guvernului și avea asupra sa o sticlă cu benzină. La rândul său și Sandu Matei s-a legat de un semn de circulație. Cei doi și-au declarat nemulțumirile față de măsurile luate de Executiv și față de presupusa intenție a Guvernului de a emite o ordonanţă de urgenţă pentru amnistie și grațiere. Jandarmii au fost nevoiți să taie o parte din gardul Guvernului pentru a-l îndepărta pe Dide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *