Protestul transportatorilor continuă! Joi, Capitala va fi blocată cu și mai multe mașini

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a anunţat, miercuri, că nu renunţă la protestul anunţat pentru joi, 21 martie, ce va avea loc în Capitală.

După ce, miercuri, sute de transportatori au participat la protestul organizat de Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), în Piața Victoriei, din București, ca urmare a faptului că nu mai apar mult aşteptatele Ordonanţe de Urgenţă în domeniul transporturilor de pasageri, joi vor continua manifestările și vor fi aduse și mai multe mașini,

Preşedinte FORT, Augustin Hagiu, a declarat că transportatorii au primit angajamentul din partea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care le-a promis că  problemele vor fi rezolvate, unele dintre ele chiar în prima şedinţă de Guvern de săptămâna viitoare.

În schimb, COTAR a anunţat, miercuri, că nu renunţă la protestul de joi.

„Indiferent ce a anunţat Guvernul, în urma protestului organizat astăzi, noi vom ieşi în stradă mâine, cu cele 5.000 de maşini din toată ţara, pentru a arăta Guvernului că nu ne mai lăsăm păcăliţi. Aceeaşi promisiune ne-a mai stopat acţiunile, trei ani la rând. Până când nu vedem în vigoare OUG promis, cu eliminarea sintagmei „în mod repetat”, cu trecerea activitatii de ”rent a car” la Ministerul Transporturilor , nu renunţăm la programul de proteste anunţat”, a spus  preşedinte COTAR, Vasile Ştefănescu.

El a anunţat că, din faţa Guvernului până la Casa Presei, va fi formată o coloană de autovehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *