PSD a anunțat, pe Facebook, startul pentru Autostrada Moldovei, cu o imagine din…Rusia

Pe pagina de Facebook a PSD, postacii de partid au anunțat că, vineri, la ora 12.30 , se dă startul lucrărilor pentru Autostrada Moldovei. Până aici, nimic neonișnuit, doar că  la postarea cu pricina s-a folosit o ilustrație din…Rusia, precizează protv.ro..

”Autostrada Moldovei începe azi!

Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată.

Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier”, se arată în mesajul postat, vineri, pe pagina de Facebook a PSD.

Ca ilustrație, PSD a folosit poza unui muncitor rus, realizată de  fotograful Aleksei Klementiev, pe un șantier din Rusia și vândută ca fotografie de stoc, pe site-ul Shutterstock.

Aleksei Klementiev este, de regulă, fotograf de nunți și povestește că imaginea folosită de PSD a fost descărcată de peste 2.000 de ori de pe Shutterstock și folosită de instituții din toată lumea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.