PSD a  ieșit  la atac, după ce Bucureștiul a depășit rata de  3  la mie: “Guvernul  și premierul  sunt preocupați tot de împărțirea ciolanului și de alegeri”

Duminică, la scurt  timp  după   raportarea   cazurilor de  COVID  ce a d ovedit  că  în București s-a  atins  rata de  infectare de  3  la mie, PSD  a  făcut  o  postare  pe  pagina  de  Facebook a  partidului  îi  care  acuză  Guvernul,   și  pe  premier, de  dezinteres:”sunt preocupaţi tot de împărţirea ciolanului şi de alegeri”.

”Este revoltător că în ziua în care Capitala intră în scenariul roșu, membrii guvernului în frunte cu Orban sunt preocupați tot de împărțirea ciolanului și de alegeri.

Orban a uitat că e premierul României și face ședințe politice la PNL pentru a-și pune politrucii și interlopii pe liste…

Anisie, ministrul catastrofă al Educației, este preocupată astăzi să prindă lista lui Orban și le va spune părinților mâine, când toți sunt deja la serviciu, ce se întâmplă cu copiii lor…

Prefectul Capitalei, cel care ar trebui să convoace Comitetul pentru Situații de Urgență, este în concediu. I-a ”liniștit” pe bucureșteni, spunându-le că nu e nicio grabă…

Subprefecții dorm…

Iar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este dispărut complet din peisaj. La fel ca DSP-urile…

Între timp, cei din HORECA – deschiși electoral, acum o lună, închiși după alegeri, apoi deschiși din nou, sunt forțați acum să închidă definitiv. Totul, în bătaie de joc!

Acesta este guvernarea lui Iohannis. Cea în care haosul, nepăsarea și minciuna domnesc!”,  se  precizează  în  mesajul  de pe pagina de Facebook a PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *