PSD a transformat România în noul vest sălbatic. Hoții au aruncat în aer un bancomat ca să fure banii

Eliberarea a peste 11.000 de deținuți are consecințe dramatice pentru societate, sute de crime, violuri, tâlhării, jafuri, având loc în ultima perioadă. Duminică noapte, la Arad, hoții au aruncat în aer un bancomat pentru a fura banii din el. Cu cîteva zile în urmă, un atac similar a avut loc la Brașov, ținta atacului fiind un bancomat al CEC Bank.

Explozia a produs un mic incendiu la un bancomat situat în vecinătatea pieţei din cartierul Alfa, iar locatarii unor blocuri din zonă au relatat că au auzit şi zgomotul unei explozii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat, pentru Agerpres, că, la momentul sosirii unui echipaj de pompieri, ardea peretele din gips-carton care acoperea bancomatul. Incendiul a fost lichidat în câteva minute, iar cercetările au fost preluate de către poliţişti. Pompierii nu se pot pronunţa deocamdată ce materiale au fost folosite, dar suflul a fost de mică intensitate.

Poliţia verifică imagini surprinse de camerele de supraveghere şi urmează să stabilească valoarea prejudiciului, fiind făcute cercetări pentru furt calificat.

Sâmbătă seara, la Mediaș, un criminal eliberat recent din penitenciar a înjunghiat mortal un tânăr de 25 de ani.

Aproape 11.000 de deținuți au fost beneficiarii recursului compensatoriu promovat de ministrul Justiției, Tudorel Toader, în octombrie 2017. Din aceștia, aproape 200 au comis noi fapte de o violență maximă- crime, violuri și tâlhării.

”În cadrul unui răspuns oficial, ministrul Justiției, Tudorel Toader, susține ca 188 de infractori liberați mai devreme în baza legii regimului compensatoriu au comis noi fapte cu violență: crime, tentative de crima, violuri, tâlharii. O altă informație oficiala este ca in perioada 19.10.2017-23.11.2018 au fost eliberați, in baza aceleiași legi 10.880 de deținuți. Din totalul acestor persoane, 649 au revenit in unitățile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor, iar 188 au comis violuri, crime și tâlharii. În paralel cu eliberarea celor aproape 11000 de deținuți a scăzut dramatic numărul patrulelor poliției naționale. Intr-un răspuns oficial la o interpelare, ministrul de interne, Carmen Dan, confirma scăderea numărului patrulelor la nivel national: 3571 in 2016, 3296 in 2017 și 3157 in 2018. Reducerea numărului patrulelor de polițiști și jandarmi este determinata de pensionările masive de la nivelul MAI. Așadar, sub guvernarea cuplului Dragnea-Toader a devenit raiul infractorilor și nimeni nu se mai simte in siguranța!”, a declarat deputatul PNL Florin Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *