PSD, atac dur la adresa lui Popescu și a liberalilor: E inuman, PNL calcă pe cadavre şi târăşte prin mocirlă durerea salariaţilor şi a familiilor celor decedaţi

„Politeţurile şi respectul nu îşi mai au rostul, pentru că PNL calcă pe cadavre şi târăşte prin mocirlă durerea salariaţilor şi a familiilor celor decedaţi, din 2019 încoace, din CE Oltenia. Drept dovadă, mesagerii lui de la Gorj mulţumesc lui Dumnezeu că nu a fost PSD la conducerea CEO, pentru că era compania în faliment. Dacă aş fi la fel de lipsit de umanitate şi de scrupule, aş spune că este bine că nu am fost noi, pentru că ar fi trebuit să dăm explicaţii pentru morţii din ultimii doi ani. Anii în care CEO a fost sub tutela PNL şi sub conducerea lui Virgil Popescu. Noi am fi dat, cu siguranţă, explicaţii! Am fi fost măcelăriţi în spaţiul public, huliţi şi înjuraţi de sute de oameni aduşi cu autocarele la proteste”, susţine preşedintele CJ Gorj.

Acesta spune că, în schimb, PNL, în frunte cu Virgil Popescu, aruncă vina pentru incompetenţa lor, tot la PSD.

„Acest ministru inuman a găsit <acarul Păun>, a găsit <vinovaţii> pentru tragediile de la companie. De ce? Doar pentru că a găsit înlocuitori. Alţi <Mesia> călare pe cai albi, care vor minţi pe toată lumea că salvează minerii şi energeticienii din Gorj. Şi fac asta în timp ce strigă în gura mare că noi vrem să ne impunem oamenii în CEO! Penibil şi dezgustător!”, a mai scris Cosmin Mihai Popescu pe Facebook.

El spune că acestea sunt motivele pentru care Virgil Popescu trebuie să îşi dea demisia: „Şi nu, nu mă aştept că o să o facă. Dacă avea demnitate, bun-simţ şi un dram de umanitate şi respect faţă de noi, o făcea demult. M-am convins că nu îl interesează ce se întâmplă cu Gorjul. Nu i-a păsat absolut deloc de solicitările noastre, începând cu amenajarea hidrologică de pe Jiu şi terminând cu modul în care, acum, batjocoreşte o tragedie şi profită de ea ca să mimeze că îi pasă de oamenii din CE Oltenia”.

Trei persoane au murit şi 10 au ajuns la spital în urma accidentului produs marţi la exploatarea minieră Mătăsari din judeţul Gorj. Potrivit CE Oltenia, marţi, în jurul orei 13.00, în perimetrul carierei Jilţ Sud, personalul care a participat la intervenţia mecanică la Excavatorul 1400-05 a urcat într-un mijloc auto pentru a se deplasa la sediu. În timpul coborârii pe o pantă, înaintea podului de traversare a transportatorului cu banda T 204, autovehiculul a derapat pe pod şi a căzut peste transportor, impactul soldându-se cu 16 victime. Printre acestea se numără 14 salariati ai CE Oltenia, din care 3 au decedat.
Cosmin Mihai Popescu, preşedinte CJ Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *