PSD dă, PSD se face că nu pricepe. Nici Dragnea nu înțelege întrebarea de la referendum!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o discuție fulger astăzi cu ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici și cu ministrul Educației, Valentin Popa. Ei au discutat despre Legea Pensiilor, Legea insolvenței, dar și despre referendumul pentru Familie.

Dragnea a spus că PSD va face acțiuni de informare pentru referendumul pentru familie din 6,7 octombrie. Declarațiile vin în contradicție cu afirmațiile făcute de premierul Viorica Dăncilă în Parlamentul European conform cărora PSD nu va face campanii de promovare a referendumului pentru familie. Dragnea a admis că întrebarea la referendum este neclară, dar că așa prevede legea.

Șeful PSD n-a ezitat să facă din nou acuzații la procurorii DNA pe care îi acuză că încearcă să deschidă un dosar pe care tot ei l-au clasat din Lipsă de Probe. Instanța supremă va decide la începutul săptămânii viitoare dacă redeschid dosarul privatizării TelDrum și obținerea de către această societate a nenumărate contracte cu statul în perioada în care Liviu Dragnea era președintele Consiliului Județean Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *