PSD duce minciuna la nivel de artă: În pliantele livrate prin Poștă prezintă imagini dintr-un laborator de endoscopie din Germania și din interiorul unui spital din Africa de Sud

Minciunile par să fie un stil de viață pentru PSD, care își face campanie încercând să inducă în eroare și utilizând fotografii din spitale din alte colțuri ale lumii, nicidecum din România.

USR-iștii s-au pus pe treabă, au analizat pliantele PSD și au postat rapid pe Facebook  sursa acestor fotografii: un laborator de endoscopie din Germania și interiorul unui spital din Africa de Sud.

„PSD se laudă în fițuica de campanie cu un laborator de endoscopie din Germania și interiorul unui spital din Africa de Sud”, afirmă Adrian Wiener, senator USR, medic și membru al Comisiei de Sănătate din Senat.

Poșta Română livrează pliantele PSD de promovare la europarlamentare în fiecare gospodărie în care este prezent un pensionar, Mai mult, potrivit contractului încheiat cu PSD,  Poșta Română s-a obligat să pună la dispoziția social-democrațilo „informații privind baza de date conținând înregistrări privind segmentul de destinatari selectat, în măsura în care aceasta poate fi furnizată”.

Poșta Română a negat, joi, că ar fi încălcat  Regulamentul UE privind protecția datelor personale (GDPR) în contractul prin care livrează pliantele PSD de promovare la alegerile europarlamentare din acest an. Compania susține că pliantele PSD au fost distribuite în cutiile poștale și nu direct pensionarilor, iar PSD-ului nu i-a fost livrată nicio bază de date.

PNL a depus o plângere la DNA ce vizează contractul dintre PSD și Poșta Română. Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni, că PNL va da în judecată PSD pentru că a încheiat un protocol cu Poșta Română, astfel încât pensionarii să primească, odată cu pensia, și un material electoral din partea social-democraților cu mesaje împotriva liberalilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *