PSD vrea să îi lase pe liberali fără obiectul asumării răspunderii. Abrogarea recursului compensatoriu, alegerea primarilor în două tururi și impozitarea pensiilor speciale, puse de urgență pe ordinea de zi a Cameri Deputaților

PSD vrea să le-o ia înainte liberalilor și au pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, în regim de urgență, legile care prevăd abrogarea recursului compensatoriu, alegerea primarilor în două tururi și impozitarea pensiilor speciale. Decizia a fost luată în Biroul Permanent condus de social-democratul Marcel Ciolacu. Decizia luată de conducerea Camerei vine în contextul în care PNL a anunțat că Guvernul își va asuma răspunderea în această săptămână pe un pachet de legi privind justiția, între care și cea de abrogare a recursului compensatoriu.

Potrivit Hotnews, în ședința Bioului Permanent al Camerei Deputaților s-a decis urgentarea dezbateriilor la comisii și elaborarea rapoartelor pentru mai multe proiecte de legi. Printre acestea se numără: abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, alegerea președințiilor de consilii județene, alegerea primariilor în două tururi de scrutin, modificarea codului fiscal și scoaterea accizei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *