PSD-iștii au idei puține și fixe! Condamnatul Rădulescu „mitralieră”: Ar trebui făcută iar o plângere penală pe numele tovarăşului Iohannis

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu l-a acuzat pe preşedinte Klaus Iohannis că a ameninţat Executivul când l-a avertizat să nu adopte ordonanţe de urgenţă privind justiţia până la referendumul din 26 mai, afirmând că ar trebui făcută o plângere penală pe numele şefului statului.

”Am auzit ce a declarat tovarăşul Iohannis. De mult nu ne mai interesează dânsul, dar văd că pe măsură ce se apropie alegerile prezidenţiale, că bănuiesc că pentru dânsul alegerile europarlamentare nu au miză la câte prostii face în ultima perioadă, şi am înţeles că a ameninţat, într-un fel, voalat guvernul, ceea ce înseamnă o ingerinţă crasă şi gravă în activitatea guvernului”, a declarat pentru Mediafax Cătălin Rădulescu.

El a mai spus că Iohannis ”nu mai vrea să colaboreze” nici cu Guvernul, nici cu Parlamentul.

”Mai nou înţeleg că vrea să se consulte cu Parlamentul, dar nici termenii nu-i cunoaşte acest individ. O declaraţie nu e consultare cu Parlamentul. E o declaraţie pe care vrea să o facă în Parlament, cum ar face şi de la pupitrul dânsului de la Cotroceni. În ceea ce priveşte faptul că dânsul ameninţă guvernul să nu mai dea ordonanţe până nu se face acest referendum, este grav. Probabil că trebuie consultaţi iar avocaţii şi oamenii cu studii juridice din Parlament şi din Guvern şi ar trebui făcută iar o plângere penală pentru acest atac voalat asupra guvernului, pentru această ameninţare”, a mai spus Rădulescu.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, un apropiat al lui Dragnea, a fost condamnat, în 2016, definitiv, de instanţa supremă, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

Cu câteva luni în urmă, Dragnea i-a cerut lui Iordache să formuleze o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva președintelui Iohannis. Până în acest moment respectiva plângere nu a fost depusă sau făcută publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.