PSD-iștii nu au nici un Dumnezeu, dar ÎL închiriază de la BOR și ÎL folosesc în alegeri

După eșecul munimental al refenrendumului pe tema așa zisei familii tradiționale ne-am fi așteptat, dorit, sperat, ca Biserica Ortodoxă Română șă se retragă din politica de alianță cu PSD și să-și vadă de treaba ei.

Problema BOR este căa re același Dumnezeu cu PSD: banul! Iar cum PSD are bani că e la putere, BOR face orice ca să le facă pe plac și să beneficieze de dărnicia interesată a PSD-iștilor.

Ca și înainte de referendum, mai toți primarii din București, probabil și din țară, se înghesuie să dea bani pentru biserici. Anul trecut a fost chiar concurs: cine dă mai mult pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Pe un loc fruntaș s-a clasat primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, care a alocat, în octombrie 2018, dintrun foc, 10 milioane de lei construirii edificiului din Sectorul 5.

Cum la PSD nimic nu se face gratis, a venit vremea ca BOR să sară în ajutorul lui Tudorache, iar cea mai bună ideea care le-a venit a fost să folosească bisericile din sector pentru întâlniri electorale. Publicul vizat: bătrânii, grupul țintă favorit al PSD!

Nefiind prea dus la biserică, Tudorache s-a gândit că e o idee bună să se laude cu isprava așa că a postat și o fotografie în care tronează la o masă, în fața altarului!

Pentru cei cu frică de Dumnezeu implicarea Bisericii în politică seamănă a blasfemie! Pentru Tudorache și PSD nu contează, dar BOR o să iasă, din nou, șifonat din povestea asta. Nu că ar conta, banii să vină!

A, să nu uit, dacă tot intră în biserici ca să câștige alegerile, poate își amintește Tudorache și că în București se construiește, din bani privați pentru că statul nu poate, un spital de oncologie pediatrică!

Și cum Dumnezeu nu dă cu parul, poate e util să afle că și la Penitenciarul Jilava există o capelă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *