PSD-iștii se încaieră. „Mitralieră” îl mitraliază pe Negoiță: Dă mese procurorilor să scape de dosare!

Deputatul „Mitralieră”, Cătălin Rădulescu, l-a atacat dur pe primarul sectorului 3, Robert Negoiță, cel care a susținut în totalitate scrisoarea contestattarilor lui Liviu Dragnea.

„E un băiețaș care e un nimeni. Voi propune excluderea lui din CEx și din funcțiile pe care PSD i le-a dat, a spus Mitralieră, care a mai adăugat că Negoiță dă mese procurorilor la hotelul pe care îl administrează și astfel a scăpat să mai plătească prejudiciul pe care l-a cauzat statului, aproximativ 20.000.000 de euro. „Vreau să îi transmit prin intermediul vostru că, dacă eu am terminat șef de serie, la Facultatea de medicină, înainte de 89, și el a făcut Bacalaureatul la 30 de ani, înainte punea mochetă pe jos, să spună televiziunilor și în general oamenilor câți procurori DNA mănâncă la el la hotel și să spună de dosarul de 20 de milioane de euro, pentru evaziune fiscală, pe care a făcut-o el și companiile lui”, a mai adaugat Radulescu.

„Să i se retragă sprijinul pentru că a făcut afirmații grave, că nu e primarul PSD, ci al sectorului 3, și că vrea să se ducă la miting împotriva ticăloșilor, adică noi suntem ticăloșii și se duce și strigă știți voi ce PSD. O să-i dăm ocazia acestui băiețaș să meargă acolo în calitate de independent,” a mai spus Cătălin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *