PSD-istul Marian Șefu, fost primar din Teleorman, a  fugit  din  spital când a auzit  că are COVID-19 – VIDEO

Fostul primar al comunei Scrioaştea, PSD-istul Marian Şefu, a făcut făcut  mare tărăboi, joi,  și a fugit  din Spitalul Caritas, din Roșiorii de  Vede, după  ce a aflat că este infectat cu COVID.

lovit uşa secţiei unde era internat, a țipat la personalul medical şi în cele din urmă a reuşit să plece din spital, chiar dacă a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Personalul  medical l-a filmat în  timp  ce lovea  ușa secției  unde  se afla  internat. În iaginile  postate de  cromicadeteleorman.ro, se vede cum Marian Şefu țipă la personalul medical şi dă cu pumnii şi cu picioarele în uşa secţiei, în timp ce mai multe asistente au încercat să ţină uşa pentru ca acesta să nu iasă. După ce a reușit  să treacă de asistente, Marian  Șefu a  fugit din  spital.

Întrebaţi dacă există un dosar penal deschis pe numele lui Marian Şefu pentru zădărnicirea combaterii bolilor, oficialii Poliţiei Teleorman au declarat, vineri, potrivit  mediafax.ro,  că acesta nu a fugit din spital, ci a fost externat la cerere.

Potrivit legii carantinării, o persoană căreia i s-a dispus internarea, trebuie să rămână 48 de ore în spital, după care se poate adresa instanţei. Judecarea cererilor se face de urgenţă, în termen de cel mult 48 de ore. Instanţa poate amâna pronunţarea cu cel mult 24 de ore, iar redactarea hotărârii se face în aceeaşi zi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *