PSD pentru că a încercat să blocheze majorarea alocațiilor, iar acum se laudă că au crescu suma acordată copiilor

Joi seară, într-un moment de neatenție al majorității PSD-ALDE-UDMR, PNL a obținut aprobarea unui amendament la Legea Bugetului de stat pe anul 2019 prin care se măresc alocațiile copiilor. Oricum, rămân cele mai mici din europa, dar măcar cresc până la 150 de lei lunar. Când au văzut ce au votat, aleșii puterii au intrat în panică.

Varujan Vozganian a cerut chiar reluarea votului, deși cel mai bine a jucat teatru atunci când a plâns în fața colegilor parlamentari implorând să nu fie lăsat la mâna procurorilor care vroiau să afle de ce a vândut gaze la un preț infim unui mare om de afaceri apropiat de PSD, Ioan Nicolae.

Solicitarea a fost respinsă, chiar dacă președinte de ședință era chiar Iordache „altă întrebare”, dar votul electronic fusese deja înregistrat și nu se mai putea face nimic. Bomba pusă de PNL sub scaunul puterii a dus la convocarea urgentă a ministrului Finațelor.

Cum tocmai sabotase siguranța națională și tăiase bugetul SIE și SRI ca dea un contract baban unei firme israeliene, totul în beneficiul copiilor, ăia pe care i-a furat când a devalizat Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, Dragnea nu a putut să ceară tăierea alocațiilor așa că l-a pus pe Teodorovici să mai falsifice un pic cifrele bugetului.

Vineri, PSD a uitat aceste episoade și a început să susțină că ei sunt cei care au majorat alocațiile. Normal, televiziunile aservite PSD au uitat și ele adevărul și istoria a fost rescrisă. În cartea de aur a guvernării Dragnea se va nota că el, împăratul, a dat la popor alocații mărite.

Ceaușescu a fost măcar mai darnic, el promitea 100 de lei în plus la salariu. Dragnea a dat doar 66 de lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *