PSD pentru că de frica oamenilor a ajuns să blocheze orașele în care face mitinguri cu poliție și jandarmi, iar accesul se face cu parolă

Unui bărbat care intra, duminică, în Târgovişte, în timpul mitingului PSD, i s-a cerut „o parolă” de către un poliţist. Imaginile postate de şofer sunt însoţite de mesajul „Azi parola la intrarea în Târgovişte, mâine la ieşirea din ţară”. Poliţia precizează că „facilita accesul autovehiculelor”.

Potrivit imaginilor publicate de un şofer, un poliţist i-a cerut „parola” când încerca să intre în Târgovişte.

Poliţist: „Domnu’ şef, în parcare vă rog”.

Şofer: „Dar de ce, nu putem să trecem?”

Poliţist: „Nu, pentru că nu aveţi tichet şi nu ştiţi nici parola”.

Şofer: „Ce tichet? Despre ce tichet vorbiţi? Şi ce parolă?”.

Poliţist: „Uitaţi, cum are colegul din spate, pe parbriz. Mi se confirmă prin staţie, vă rog scoateţi maşina în afara părţii carosabile”.

Şofer: ”Domnu’, vorbiţi serios? Despre ce parolă e vorba? Să intri în oraş e nevoie de parolă?”.

Poliţistul îl întreabă la un moment dat pe bărbat dacă merge la miting, iar acesta îi răspunde că merge la un meci de fotbal. Poliţistul continuă să îi spună şoferului să lase maşina, pentru că „tronsonul de drum e blocat”, moment în care şoferul întreabă „pentru cine, pentru Dragnea?”, iar agentul îi răspunde că este vorba despre un miting organizat.

La finalul înregistrării şoferul îl întreabă pe poliţist „copiii dumneavoastră ce o să zică, că v-aţi vândut sufletul pentru partid?”, iar agentul îi răspunde că nu şi-a vândut nimic, este de serviciu.

În replică, reprezentanţii IPJ Dâmboviţa au precizat că Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa a luat o serie de măsuri pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă şi fără incidente a manifestării publice din municipiul Târgovişte, ca urmare a solicitării organizatorului evenimentului şi în concordanţă cu legislaţia în vigoare.

Azi parola la intrarea în Târgoviște, mâine la ieșirea din țară…

Publicată de Mihalache Paul pe Duminică, 19 mai 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *