PSD pentru că face orice pentru salvarea penalilor crezând că vor fi etern la putere

Cea mai mare greșeală a PSD este că se crede etern la putere. Este o meteahnă veche și tot timpul au plătit. Năstase a modificat chiar Constituția crezând că o să fie președinte și a vrut să aibă mandat de cinci ani. Nu a fost să fie! A politizat toate instituțiile și le-a transformat în slujnicle partidului. Cine plângea închis în birou jucându-se cu un pistol și acuzându-l pe Băsescu că îl bagă la închisoare din răzbunare?

După ce au pierdut puterea și toate instituțiile au fost preluate de cei veniți la putere cine urla că sunt hărțuiți, că e poliție politică? Fix PSD-iști!

Oricât de greu pare de crezut, PSD nu va sta etern la putere, iar cei care le vor urma vor fi mult mai înrăiți ca Băsescu. Toate prostiile PSD au radicalizat publicul care chiar vrea sânge pe pereți și oameni în închisoare. La un moment dat, se va ajunge și la asta!

Ce va împiedica noua putere care va urma după PSD să dea OUG și să schimbe Legile justiției, să-i zboare din sistem pe toți preietnii PSD, să modifice Codurile penale, să înăsprească legile și să dea ordin DNA să-i lege?

Ar fi ceva ilegal? NU! Ar fi imoral? NU! Ar fi doar o revenire la normalitate! Cozile de topor ale PSD din magistratură trebuie urgent date afară! Legile trebuie întărite, iar vinovații trebuie să ajungă la pușcărie!

Oamenii nu vor accepta dacă aceste lucruri nu se întâmplă așa că noua putere va fi obligată aproape să facă aceste lucruri. Cu cât PSD face mai multe prostii, cu atât e mai mare presiunea pe Opoziție pentru a se radicaliza!

Până la urmă, poate nu atât de repede pe cât ne-am dori, se va ajunge însă și la momentul în care penalii din PSD vor ajunge unde le este locul! Iar atunci nici măcar nu vor mai putea să spună că e un abuz! Doar ei au început, ca în celebrul banc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *