PSD pentru că se folosește de alocația copiilor în războiul cu Iohannis pe buget deși Dragnea a furat de la ei

Șeful PSD a fost condamnat la închisoare pentru că a furat de la copii. Nu e nicio exagerare! Dragnea a furat din banii Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman pentru a da unor secretare de la PSD.

Acum, în războiul lui nebun cu România pentru a scăpa de închisoare, Dragnea a ajuns să se folosească de copii pentru a justifica orice.

A tăiat banii serviciilor secrete deschizând larg ușa Rusiei și teroriștilor și a susținut că ia banii ca să-i dea pe vitamina D destinată sugarilor. A mistificat istoria și a susținut că PSD a majorat alocațiile deși amendamentul a fost al PNL, iar PSD a făcut tot ce a putut pentru a-l bloca.

Când Președintele României a anunțat că va ataca la CCR Legea bugetului de stat pentru anul 2019, trompetele PSD au început să urle că Iohannis nu se gândește că prin această măsură blochează creșeterea alocațiilor copiilor.

Un joc jalic, presărat cu o mulțime de știri false și minciuni sfruntate, totul pentru a ascunde că Bugetul este o lucrare SF, că nu există bani, că economia este în haos, că banii sunt furați și aruncați pe prostii.

Respectând linia PRM atât de dragă lui Dragnea, Ștefănescu, Vasilescu, Vâlcov, PSD va susține și că Iohannis e neamț și din acest motiv are boală pe săracii copilași care nu vor mai avea bani de lapte și vitamina D. Foarte posibil ca în tot acest circ să fie introdus și Soros care, sigur, are ceva de câștigat din afacerea asta și care ar mai fi plătit alți asasini că îl lichideze pe Dragnea cel iubitor de țară.

Normal Uniunea Europeană e vinovată și ea pentru că … imaginația mea nu e așa bogată ca a lor, dar sigur ei găsesc ceva să acuze și UE.

Și în tot acest timp, țara se duce de râpă, Rusia își râde în barbă satifăcută că taote contractele de arament sunt blocate, că Armata nua re șef căa șa a vrut Dragnea, că serviciile nu au bani nici de salrii, că totul e în pargul colapsului.

Dragnea și Vâlcov se vor relaxa la vila lui Ceaușescu de la Snagov și vor rânji satisfăcuți privind la ANtena 3 care le înjură furbund dușmanii, reali sau imaginari, și încântați că au mai prostit câteva milioane de oameni să-i voteze ca să le fie bine. Doar lor, normal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *