PSD și ALDE s-au încăierat în județul Gorj

Filialele PSD și ALDE din județul Gorj și-au declarat război după ce s-au încăierat din pricina situației de la Complexul Energetic Oltenia.

Șeful ALDE Gorj, Ion Iordache, a spus, la începutul lui 2019, că PSD-iștii sunt vinovați de faptul că nu s-a dispus exceptarea de la plata impozitului de 2% din cifra de afaceri pentru Complexul Energetic Oltenia. Mai mult, Iordache i-a acuzat pe scoail-democrați că au raportat greșit situația de la CEO, iar autoritățile centrale de la București au fost induse în eroare.

Deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber a replicat, într-o postare pe Facebook: „Doresc să le atrag atenția “partenerilor” de guvernare de la Alde Gorj, că declarațiile pe care le fac în legătură cu CE Oltenia sunt total iresponsabile. Sunt declarații prin care, practic, se autoacuză. (…)Conducerea ALDE Gorj se comportă, în acest moment, ca o struțocămilă, manifestându-se public ca un partid aflat în Opoziție, dar păstrând avantajele participării la guvernare”.

Și pentru ca circul să fie total, la Gorj, PSD și ALDE își vânează unii altora membrii de partid, încercând să-I convingă se mute de la o formațiune politică la cealaltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *