PWC INVESTEȘTE ÎN CRIPTOMONEDA VECHAIN

PricewaterhouseCoopers (PwC), o companie multinaţională de consultanţă şi audit, a achiziţionat o participaţie minoritară în start-up-ul chinezilor de la VeChain, potrivit unui comunicat de presă din partea companiei.

VeChain Global Technology Holding Limited este un furnizor de soluţii pe bază de software, specializat în combaterea bunurilor contrafăcute, în gestionarea lanţului de furnizori şi în soluţii Internet of Things, potrivit CoinTelegraph.

Prin această mutare, PwC intenţionează să integreze serviciile platformei VeChain în infrastructura de lucru a companiei de audit, ceea ce înseamnă că PwC va utiliza criptomoneda VeChain pentru a accesa şi performa tranzacţii.

Sistemul VeChain este proiectat prin intermediul tehnologiilor IoT şi generează chei private pentru fiecare produs, pentru a putea le urmări în cadrul procesului de distribuţie.

Participarea PwC în acest ecosistem, va ajuta expansiunea VeChain pe pieţele din Hong Kong şi din sud-estul Asiei.

PwC face parte din aşa-numitul Big Four al companiilor de contabilitate şi fiscalitate din lumea întreagă, alături de Deloitte, KPY şi KPMG.

PwC a devenit a doua companie gigant de servicii care acceptă bitcoin în interiorul reţelei de plată, după Ernst & Young.

VeChain este a 15-a criptomonedă din punct de vedere al capitalizării de piaţă. Luni, la ora 19, VEN se tranzacţiona la 4,87 de dolari per monedă, în scădere cu 3,18% faţă de ziua anterioară, la o capitalizare de piaţă de 3 miliarde de dolari, potrivit coinmarketcap.com

 

Sursa foto:www.medium.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *