Radu Mazăre se face croitor la pușcărie!

Fostul primar al Constanței, Radu Măzare, condamnat la 9 ani de închisoare, va lucra la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova, unde este încarcerat.

Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, a declarat că acesta a fost repartizat de o comisie a penitenciarului să lucreze la atelierul de croitorie, deși ar fi preferat atelierul auto.

„Am vorbit și astăzi cu el, mi-a spus că a fost repartizat de comisia din penitenciar să lucreze la atelierul de croitorie al penitenciarului. El poate ar fi avut o preferință pentru atelierul auto, dar nu înseamnă că la atelierul de croitorie nu e bine. O să vadă cum se adaptează și dacă ar fi vreo problemă, poate face o solicitare să fie transferat la atelierul auto. Dar nu e decizia lui, e decizia conducerii penitenciarului”, a afirmat fratele lui Radu Mazăre.

El a vorbit și despre căsătoria fostului primar, care se va cununa cu iubita sa, Roxana Mihalache, comisia penitenciarului acceptând solicitarea în acest sens. Ceremonia ar urma să aibă loc în jurul datei de 10 iulie, iar la aceasta pot lua parte, potrivit regulamentului penitenciarului, cel mult 10 membri ai familiei.

Fostul primar al Constanţei a fost extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanței să rămână în această unitate de detenție, în regim închis, până în anul 2021. Fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetățeni de origine turcă și un român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *