Raed Arafat se plânge că a fost ameninţat de multe ori cu moartea: Curgeau înjurăturile și amenințările încontinuu …

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a fost ținta a numeroase amenințări și atacuri în perioada pandemiei, din cauza măsurilor adoptate. Oficialul guvernamental nu știe cine sunt cei care l-au amenințat. El crede că a fost o acțiune organizată de cei care au interesul să decredibilizeze instituțiile statului român.

Raed Arafat a vorbit despre amenințările cu moartea pe care le-a primit în timpul pandemiei de coronavirus, în contextul măsurilor de restricție adoptate de autorități. Șeful DSU a făcut o serie de comentarii pe acest subiect. El a povestit că, în acea perioadă a fost în alertă permanentă, dat fiind că nu știa dacă cei care îi transmiteau astfel de mesaje vorbeau serios.

„Erau momente și erau anumite emisiuni unde eu eram atacat și, în timpul ăsta, mesageria mea de pe Facebook, pe care am blocat-o, în final. Curgeau înjurăturile și amenințările încontinuu în timpul acestor emisiuni. Unii colegi m-au atenționat, pentru că nu știi niciodată ce nebun, în stradă, te agresează sau face ceva”, a declarat Raed Arafat.

Secretarul de stat în MAI a precizat că a fost singura perioadă, cea în care au fost impuse restricții, în care a primti asemenea amenințări. Pentru o parte dintre ele, cele care i s-au părut mai serioase, a formulat plângeri penale.

„Din fericire, n-am mai primit astfel de amenințări, față de perioada respectivă în care am primit multe. Pentru o parte am depus plângere, dat fiind că mi se păreau mai veridice, dar în niciun caz n-am putut să stau și să fac reclamații. Ar fi trebuit să las munca și să stau să fac reclamații, astfel că, normal, le-am ignorat”, a mai spus Raed Arafat.
Raed Arafat acuză o operațiune de decredibilizare a statului

Șeful DSU crede că în spatele multora dintre mesajele de amenințare pe care le-a primit în perioada pandemiei se află grupuri de interese. În opinia sa, scopul acestora a fost să decredibilizeze instituțiile statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *