Rafila iese la atac și acuză USR că structurile MInisterului Sănătății nu au lucrat la PNRR. El susține că are un stick cu dovezile

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), a declarat vineri, la Digi24, că structurile ministerului nu au fost consultate, nu au fost informate și nu au participat la realizarea componentei de sănătate din PNRR, în contextul în care ministerul a fost condus de USR când România a trimis PNRR spre aprobare la Bruxelles.
Rafila a spus că pana acum mandatul de ministru al Sănatatii „a fost mai greu decat ma asteptam”. „Sa redai functionalitatea unui minister paralizat a fost extrem de greu”, a adăugat el.

„PNRR nu era cunoscut de structurile Ministerului Sanatatii. Acest program nu era la Ministerul Sanatatii, eu cand am preluat mandatul de la dl Cseke a trebuit sa-l caute mult sa-l gaseasca la Ministerul Investitiilor, era pe un memory-stick. Niciuna din cele 22 structuri din Ministerul Sanatatii nu a lucrat la acest program. Noi am gasit pur si simplu un program pe care structurile ministerului trebuie sa-l implementeze si ei nu erau informati asupra lui”, a declarat Rafila, la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.