Raluca Prună dă de pereți cu omul PSD de la cârma Secției de Investigare a magistraților

„Mai e puțin până la impact. Răbdare, va fi totul de reconstruit”, este avertismentul transmis de fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, după declarația făcută de Gheorghe Stan, șeful Secţiei pentru investigarea infracțiunilor din Justiție.

„Înțelegeți ceva din poza și din conferința de presa? Eu nu. Văd in reluare știri și nu îmi recunosc țara. O mai văd pe dna Grapini încalecand cuvinte, pe care le scuipa de la înălțimea deputatiei europene (ce rusine) și încercând as a last resort sa numere din doi in doi voturi. Mizerabil.
Bilanțul e așa: o femeie pe nume LCK care salvează reputația tavalita a patriei și care a devenit fără voia ei imaginea rezistentei noastre, zeci de instante și parchete angajate in protestul fata de saltul in trecut, o gasca politica angajata in salvarea unor masculi alfa, chibiți care datorează găștii tot ceea ce sunt, falsi Mesia care o dau acum cotita in instituții care au dărâmat țara prin siluirea constituționalitatii, vremuri cum nu se poate mai tulburi. Mai e puțin pâna la impact. Răbdare, va fi totul de reconstruit.”, scrie Raluca Prună pe Facebook.

Gheorghe Stan a fost numit șeful Secției, după ce Liviu Dragnea a intervenit ca acesta să rămână interimar ca adjunct la Inspecția Judiciară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *