Rani Adamescu dă explicații cum toca banii delapidați de mama sa!

Fiul lui Carmen Adamescu, Rani, este audiat de polițiști în dosarul în care mama sa este acuzată de delapidare. Rani Adamescu a venit însoțit de avocat,însă nu a dorit să facă declarații la intrarea la Poliție.

Magistrații Curții de Apel București au admis, luna trecută, contestația formulată de Carmen Adamescu și au decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Carmen Adamescu este acuzată de delapidare, prejudiciul creat fiind apreciat la 47.944.000 lei.

„În fapt, în perioada octombrie 2004 – iulie 2017, în mod repretat, cu intenţie şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie şi director general al persoanei vătămate „U. S. C” S.A., inculpata Adamescu Carmen a însuşit:

a) în favoarea a 4 societăţi comerciale controlate de aceasta, suma totală de 44.895.390,97 lei, prin încheierea cu aceste societăţi a unor contracte fictive, de natură a crea aparenţa ieşirii licite a acestei sume din patrimoniul persoanei vătămate (contracte de management/consultanţă în afaceri, contracte de prestări servicii, contracte de intermediere comercială).

b) în interes personal, suma de 3.049.547,67 lei, fie prin ridicare directă în numerar din casieria persoanei vătămate, fie prin efectuarea unor plăţi din conturile bancare ale persoanei vătămate”, arată procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

În acest dosar, a fost pus sechestru asigurator pe 16 bunuri imobile, în valoare totală de peste 41.000.000 de lei. De asemenea, au fost poprite sumele dintr-un cont bancar deschis de una dintre firmele acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.