Rareş Bogdan, despre cearta cu Iohannis: Zvonurile, lansate de oameni cu influenţă asupra unui lider de partid

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan spune că zvonurile potrivit cărora s-a certat cu preşedintele Klaus Iohannis vin din zona unor oameni apropiaţi de un liderul PNL Ludovic Orban, iar în perioada următoare îi va demasca.

„Când mă întâlnesc prima dată cu dânsul, ca să anulez orice speculaţie, o să îi spun, deşi îmi e jenă, îi spun: <>. Nu m-am certat cu dânsul, mă înţeleg foarte bine, iar aceste zvonuri au fost lansate, din păcate, dintr-o anumită zonă a unor oameni, pe care o să-i demasc în curând, care au cam multă influenţă pe lângă un lider de partid. dar o să îi demasc în curând pentru că şi-au luat nasul la purtare”, a spus Rareş Bogdan, la România Tv.

Întrebat dacă acel lider de partid este Ludovic Orban , Rareş Bogdan a răspuns. „da, dar nu mai zic mai multe”.

„Ne pregătim de campanie şi nu am de gând să mă cert nici cu preşedintele Iohannis, nici cu Orban. În schimb, o să îi iau de urechi pe cei care îşi bagă limba în urechea unora sau a altora”, a completat europarlamentarul PNL.

Declaraţiile vin în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Rareş Bogdan s-a certat cu şeful statului Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *