Rareş Bogdan îi dă peste nas lui Dăncilă cu Diaspora: Alo, tovarăşa, mai există un partid românesc peste graniţă, oameni alungaţi de PSD!

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, lansează un atac dur la adresa premierului Viorica Dăncilă, cea care spunea că PSD este singurul partid cu adevărat românesc. Rareș Bogdan îi transmite că mai există un partid românesc peste granițe și are 9,7 oameni și care vor taxa PSD la fiecare rând de alegeri.

„Alo, tovarășa, mai există un partid românesc peste granițe, are 9.7 milioane de români, dintre care 5.6 milioane sunt Diaspora. Adică oameni alungați de PSD, oameni care au emigrat din motive spuse de ei, nu inventate: corupţia, calitatea slabă a clasei politice şi sărăcia. Diaspora este CU ADEVĂRAT românească!! Adică exact precum cei de acasă pe care voi îi considerați „huligani” deoarece refuză să vă pupe inelul. Cât de ticăloși sunteți, cât aplomb aveți pentru a minți, cât de nătărăi îi considerați pe oamenii care gândesc cu capul lor… Voi credeți că România este o sumă de oameni a căror unică funcțiune este să se lase manipulați, iar dacă nu se întâmplă asta trebuie bătuți, gazați, umiliți, taxați, invitați să se care? Ooo, cum veți plăti pentru bătaia asta de joc!”, scrie Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *