Rareş Bogdan îl DINAMITEAZĂ pe Barna: Era arogant. Păi mă întâlnesc cu el în lift, sta aşa pe spate… Îi zic: „Băi, alo! Vorbeşte cu liftiera

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat într-un interviu pentru Hotnews.ro că a fost o greşeală din partea Alianţei USR-PLUS să-l nominalizeze pe Dan Barna în locul lui Dacian Cioloş pentru alegerile prezidenţiale. Acesta l-a catalogat pe Barna ca fiind „arogant”. „Păi mă întâlnesc cu el în lift, stă aşa în spate…Îi zic: «Băi alo! Fii, măi, om. Vorbeşte cu liftiera»”.

„Au greşit profund în momentul în care aveau un lider aşezat, european convins, cu un glas clar, raţional şi cu o bună credibilitate publică, în persoana lui Dacian, cu care sunt prieten, m-am întâlnit şi ieri cu el şi o să mă văd şi astăzi cu el, suntem într-o relaţie bună… Să-l ai pe Dacian şi să optezi pentru un tânăr – poate de viitor- dar… Eu i-am spus: «Băi, Dane, nu mai fi aşa de arogant, că mă enervezi cu aroganţele tale!»”, a precizat Rareş Bogdan. Acesta l-a mai criticat pe liderul USR că nu vorbeşte cu liftierele şi că, pe lângă el, preşedintele Klaus Iohannis „părea băiatul de la bere”.

„Era arogant. Păi mă întâlnesc cu el în lift, sta aşa pe spate… Îi zic: „Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbeşte cu liftiera, vorbeşte cu… suntem cinci oameni în lift. Ce-i cu tine, mă, zi, aşa vrei să faci politică?!”. Deci, părerea mea e, când îl ai pe Dacian, să optezi pentru candidatura lui Dan Barna… Eu m-am bucurat, că pe lângă el, Klaus al nostru părea om de lume, pe lângă Barna… (…) În momentul în care l-au ales pe Dan Barna, Iohannis părea băiatul de la bere pe lângă el”, a mai relatat Rareş Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *