Rareş Bogdan, în război cu staff ul  propriului partid: “Ăştia nu ascultă de nimeni”

Rareş Bogdan a dovedit, în comentariile  unei postări de pe Facebook, că este în conflict cu conducerea PNL. Într-un dialog cu fostul ministru social-democrat al Culturii, Lucian Romaşcanu, acesta se  plânge de  propriii colegi din staff ul liberal.

Lucian Romaşcanu: „Rareş, eşti un reprezentant de vârf al puterii. E bună asta cu „în opoziţie la putere”, a jucat-o şi Băsescu, dar vremurile sunt altele. Du-te la Orban şi luaţi decizii, nu te plânge pe FB. Ai alte pârghii, foloseşte-te!”

Rareş Bogdan: „Am pe dracu, Lucian. Ăştia nu ascultă de nimeni. Asta ar fi în situaţia ideală de funcţionare a unui partid şi a unei guvernări.”

Lucian Romaşcanu: „Atunci demisia de onoare se impune. Prim-vicepreşedinte PNL fără pârghii nu se poate…”

Comentariile erau la o postare despre situaţia gravă din spitale. Ulterior, postarea a dispărut. Întrebat de o comentatoare de ce ştege postările, Rareş Bogdan a răspuns: „Pentru că e o platformă unde lucrează mai mulţi oameni, nu e un simplu cont de facebook. Nu sunt întotdeauna de acord cu tot ce se publică şi şterg ce nu e pe linia fixată de mine pe comunicare. Simplu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *