Rareș Bogdan s-a răzgândit și nu mai taie pensiile speciale

La doar o săptămână după ce a făcut marele anunț, potrivit căruia dacă PNL ajunge la putere va tăia pensiile speciale, iată că Rareș Bogdan s-a răzgândit și a anunțat, marți seara, la România TV, că nu le mai taie, dar că le va impozita.

”Noi vom da facilități, vom da facilități firmelor care investesc în România. Nu vom tăia pensiile speciale, ci le vom impozita după modelul francez sau olandez cu 80% și nu intrăm sub incidența CCR. Eu insist și o spun răspicat că nu e posibil să fie pensionari mai pensionari decât ceilalți. Trebuie să primești pensia după cum ai contribuit. Sunt peste două milioane de pensii sub 800 de lei. Noi nu tăiem nimic, noi dăm.”, a declarat Rareș Bogdan.

Criticat de șeful PNL, Ludovic Orban, pentru că l-a atacat din cauza declarațiilor despre impozitarea salariilor din IT, Rareș Bogdan i-a transmis șefului său că știe ce este disciplina de partid și i-a anunțat pe cei din opoziție că PNL are premier.

”Nu îl susțin pe domnul Tudose, noi avem premier, pe Ludovic Orban. El trebuie să își ceară scuze lui Shinzo Abe. Premierul japonez a venit însoțit de 200 de oameni de afaceri. Eu nu o să uit. L-a trimis pe Shinzo Abe la Muzeul satului. Moțiunea de cenzură o să fie depusă săptămâna viitoare.

Eu sunt un om mult mai disciplinat decât se crede. Mi-am asumat când am intrat în partid. Când se ia o decizie, voi susține decizia partidului. ”, a mai safirmat Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *