Rareș Bogdan și Sigartău au votat, vineri, la Roma. Liderii PNL susțin că au venit din respect pentru românii din diaspora – VIDEO

Primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, au votat vineri, la Roma, și au postat, pe Facebook, un filmuleț cu evenimentul. Liderii liberali susțin că a fost o decizie politică a PNL ca liderii săi să se afle în mijlocul românilor din diaspora.

„Am venit din respect pentru ei. Din respect pentru cei care, în urmă cu cinci ani de zile, l-au adus pe președintele nostru în fruntea statului. Am venit pentru cei care încă sunt alături noi și iubesc România în fiecare zi. Și-au adus copilașii, au participat cu zecile de mii, cu copilași în cărucioare, cu copii de mână, unii dintre ei născuți în diaspora, născuți în statele europene. (…) Se gândesc la România cu înfrigurare, cu pasiune și cu multă dragoste. Din respect pentru ei am venit”, a declarat Rareș Bogdan.

Am votat la Roma, la Academia di Romania, cu Robert Sighiartău și prieteni dragi din Societatea Civila, Oana Stanciulescu si Oreste Theodorescu alaturi de bunii mei colegi senatorul Viorel Badea si deputatul si rectorul Universitatii de Vest, Marilen Pirtea Nu uitati sa iubiti România în fiecare zi, oriunde s-ar afla!

Publicată de Rares Bogdan pe Vineri, 8 noiembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *