Răsturnare de situație în cazul Răzvan Ciobanu: Designerul a murit seara și a fost găsit dimineața

Ancheta, în cazul decesului designerului Răzvan Ciobanu ar putea lua o altă întorsătură în urma descoperirilor făcute de poliţiştii şi procurorii din Constanţa. Aceștia au descoperit, potrivit observator.ro, că designerul a decedat în seara zilei de 28 aprilie și a fost descoperit abia dimineața.

Descoperirea a fost făcută după ce anchetatorii au verificat telefonul mobil al designerului şi releele reţelelor de telefonie din zonă. Astfel, s-a stabilit că Răzvan Ciobanu a decedat undeva în intervalul 20.00 – 22.30, iar corpul neînsuflețit a fost descoperit abia a doua zi dimineață.

Iniţial, poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 04.00 despre accidentul de la Săcele de către un localnic care trecea prin zonă şi a observat autoturismul marca Range Rover distrus, între copacii dintr-o lizieră.

După ce s-a stabilit intervalul orar în care Răzvan Ciobanu, anchetatorii pot verifica imaginile de pe camerele de supraveghere de pe traseul pe care desginerul l-a avut încă de când a plecat din staţiunea Mamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *