Război al declarațiilor între Traian Băsescu și Radu Herjeu

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, și membrul CAN, Radu Herjeu, se află într-un război al declarațiilor. Herjeu îl acuză pe Băsescu că tocmai el este cel care a dus la un alt nivel practica de a oferi bani jurnaliștilor pentru a-i face propagandă.

”Nu pot sa cred! Mi-a raspuns INSUSI Basescu la postarea mea despre sfanta lui ipocrizie! De altfel, nu raspunde la ce am scris eu, ca nu prea avea ce, doar nu era sa-si renege fosta clica de „jurnalisti si analisti” care i-au facut propaganda in cei 10 ani de mandat! Desi multi l-au cam balacarit dupa ce s-a inchis robinetul! Si el pe ei, nu-i vorba!
Probabil ora matinala e de vina pentru neintelegere! Asa ca incerc sa-i explic: am o problema cu toti propagandistii care se dau ~jurnalisti~ independenti si obiectivi. Si niciun om de buna credinta nu ar vedea vreo lauda (sau aparare) in postarea mea! Ideea e ca el, Basescu, i-a inventat. Si ar trebui sa taca. Asa cum ar trebui sa cam taca si cand e vorba de Justitie, DNA sau servicii secrete.
Cat priveste CNA-ul, Basescu ar trebui sa stie ca in ultimii 4 ani, televiziunile au primit amenzi la propunerea mea pentru ca nu i-au respectat lui dreptul la imagine. Si, daca ar avea timp sa se uite la numarul amenzilor propuse de mine din totalul celor date, dar mai ales la numele celor carora le-am aparat dreptul la imagine, desi nu i-as invita vreodata la mine in casa, ar avea o surpriza!
PS. Evident, comentariul lui a atras afara din gunoaie o multime de sobolani gata sa foloseasca cuvintele pe care fostul locatar de la Cotroceni nu si le-a permis public la adresa mea!”, scrie Radu Herjeu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *