RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski cheamă întreaga planetă la protest

Preşedintele Volodimir Zelensky a cerut întregii omeniri să susţină Ucraina, astăzi, exact la o lună de la debutul invaziei. El îi îndeamnă pe oameni să iasă, astăzi, pe străzile oraşelor în care locuiesc, cu simboluri prin care să-şi arate susţinerea pentru poporul ucrainean.

„Acesta este doar începutul pentru Rusia, pe pământul Ucrainei. Rusia ameninţă libertatea tuturor oamenilor din Europa şi din lume. Încearcă să arate că numai forţa brută contează. Încearcă să arate că oamenii nu contează. Acesta este motivul pentru care trebuie să oprim cu toţii Rusia. Lumea trebuie să oprească războiul”, a transmis Volodimir Zelenski.

„Vă cer să arătaţi că sunteţi împotriva războiului începând cu 24 martie, exact la o lună de la debutul invaziei. Din această zi şi în cele care vor urma arătaţi-vă susţinerea. Ieşiţi din birourile voastre, din case, din şcoli şi universităţi. Veniţi în numele păcii. Veniţi cu simboluri ucrainene să susţineţi Ucraina, să susţineţi libertatea, să susţineţi viaţa.

Ieşiţi în pieţe şi pe străzi. Făceţi-vă vizibili şi auziţi. Spuneţi că oamenii contează, libertatea contează. Ucraina contează”, este apelul președintelui ucrainean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *