Război Total Parchet-Jandarmerie!

Scandalul dintre procurorii militari și jandarmi continuă. În timp ce procurorii neagă că ar fi avut vreo implicare în Piața Victoriei în ziua de 10 august, jandarmi au transmis că acțiunea a fost coordonată de procurorul militar Bogdan Pârlog.

În data de 10 august a.c., în Piața Victoriei, pe timpul asigurării și restabilirii ordinii publice a fost prezent domnul locotenent colonel magistrat Pîrlog Bogdan din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Acesta s-a autosesizat cu privire la evenimentele din Piața Victoriei fiind prezent în intervalul orar 17.00-04.00 atât în punctul de comandă înaintat cât și în zona dispozitivelor alaturi de reprezentanții Jandarmeriei, Poliției și autorităților publice centrale și locale.

Cu doar câteva ore înainte prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, declara că în dispozitivul de intervenție din Piața Victoriei nu a fost prezent niciun magistrat întruc/t aceasta ar excede cadrului legal și deontologiei profesionale. Și ministrul de Interne, Carmen Dan, a susținut cî totul s-a făcut sub supravegherea unui procuror militar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *