Război Total În PSD: Acuzaţii De Spionaj La Nivel Înalt!

Război total între femeile din PSD! Primarul Capitalei, Gabriela Firea, o acuză pe Carmen Dan, ministru de Interne, de…spionaj. Acuzaţiile fără precedent vin în contextul în care PSD a refuzat să-i retragă sprijinul politic ministrului de Interne, aşa cum ceruse Gabriela Firea, ca urmare a protestelor de luna trecută când jandarmii au eliberat în forţă Piaţa Victoriei.

Firea spune că la şedinţa cu scântei a PSD care a avut loc în weekend la Neptun, Carmen Dan ar fi avut chiar nişte convorbiri private de pe whatsapp ale ei, ceea ce înseamnă Dan işi pune subalternii să spioneze persoane din PSD.

„Doamna ministru a scos dintr-un dosar, deși nu cred că avea de unde să știe ce voi spune eu, decât dacă îmi urmărește corespondența, probabil, a scos niște foi că sunt xeroxuri convorbiri private dintre doamna prefect și un secretar de stat. Am întrebat ‘Doamna ministru, ne spionați? Ne urmăriți? Ne controlați mesajele, WhatsApp-urile?’ A întors atunci discuția și a spus că domnul secretar de stat i-a pus la dispoziție”, a declarat Firea într-o intervenţie telefonică la un post tv.

De altfel, Firea a mai spus că în urmă cu un an chiar ar fi fost atenţionată de Carmen Dan să aibă grijă ce vorbeşte pe aplicaţia whatsapp întrucât poate fi interceptată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *