Războiul Teodorvici-Câțu s-a mutat în Parlament. Senatorii PSD vor depune moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe

Eugen Teodorovici a anunţat, în plenul de luni, că grupul senatorilor PSD depune o moţiune simplă la adresa ministrului de Finanţe Florin Cîţu. Acesta a precizat că moţiunea se numeşte „Guvernare PNL – numele tău este austeritate”.

„Grupul parlamentar al PSD din Senat depune moţiunea simplă cu titlul «Guvernare PNL – numele tău este austeritate»”, a anunţat, în plenul de luni al Senatului, Eugen Teodorovici.

Viorica Dăncilă a afirmat, în urmă cu o săptămână, că PSD va depune în Parlament o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe Florin Cîţu, pentru a da explicaţii cu privire la creşterea euro.

Ludovic Orban a declarat, luni, că moţiunea simplă depusă de social-democraţi împotriva ministrului Finanţelor Florin Cîţu constituie încă o ocazie de a prezenta „nenorocirea lăsată de guvernanţi iresponsabili”. Acesta a pus la îndoială veridicitatea datelor din alcătuirea bugetului de stat al PSD.

„Sunt jenanţi cei din PSD să depună moţiune împotriva ministrului Finanţelor după dezastrul bugetar şi financiar pe care l-au creat. Dar ne bucură că avem această ocazie de a prezenta o dată în plus nenorocirea lăsată de aceşti guvernanţi iresponsabili care au minţit cu neruşinare, care au schimbat legea ca să nu-şi asume răspunderea pentru veridicitatea datelor în alcătuirea bugetului de stat. Ne bucurăm şi vom prezenta toate aceste date despre comportamentul ticălos şi iresponsabil al celor care vor să facă o moţiune împotriva ministrului Finanţelor”, a declarat, citat de Mediafax, premierul Ludovic Orban, luni, la finalul şedinţei solemene din Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *