Răzbunare până la capăt! Carmen Dan refuză să-i acorde protecție SPP Codruței Kovesi

Solicitarea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, de a beneficia, conform legii, de protecție din partea SPP a fost avizată negativ de ministrul de Interne, Carmen Dan. Ministrul de Intere a susținut că Poliția sau Jandarmeria îi pot oferi protecție Codruței Kovesi, nefiind nevoie de serviciile SPP.
„Fiecare membru al CSAT are libertatea propriilor opțiuni. Comunicarea se face de la nivelul Administrației Prezidențiale. Eu mi-am exprimat opțiunea că există alternativă pentru paza și protecția persoanelor care nu mai sunt demnitari și se simt amenințați. Sunt niște rigori care impun niște acțiuni ale fiecărui membru al CSAT”, a precizat Carmen Dan.
Între șeful PSD, Liviu Dragnea, și directorul SPP, generalul Lucian Pahonțu, se duce un adevărat război. Dragnea l-a acuzat în repetate rânduri pe Pahonțu că folosește SPP-ul în jocuri politice și a dat ordin PSD să înființeze o comisie parlamentară de anchetă a activității SPP. În urma acestui război, premierul Dăncilă și respul membrilor Guvernului au renunțat la paza acordată de SPP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *