Răzvan Cuc, remaniat pentru că nu făcea nimic și nominalizat din nou la Transporturi, lingușeli la condamnatul Dragnea și la urmăritul penal Arsene

Răzvan Cuc, propus de PSD la conducerea Ministerului Transporturilor, după ce a mai deținut acest portofoliu în guvernele Grindeanu și Tudose, și a fost remaniat pentru slabă activitate,a început cu lingușelile față de șefii săi. El îi mulțumește „în special” premierului Viorica Dăncilă pentru „încrederea de-a face parte din echipa sa”, lui Liviu Dragnea, precum și liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru că l-a „sprijinit cu toată determinarea”. Cuc provine din PSD Giurgiu, însă pentru că nu a fost susținut pentru un nou mandat de ministru de către filiala Giurgiu, s-a tranferat în urmă cu două spătămâni la PSD Neamț.

„Sunt conștient că Ministerul Transporturilor are nevoie urgentă de un titular care să pună în practică proiectele de infrastructură pentru 2019, mai ales într-un moment în care deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor”, susține Cuc.

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, marți seară, la TVR, că nu l-a vrut pe Răzvan Cuc ministru al Transporturilor în guvernul pe care l-a condus pentru că „definiția idioțeniei este să faci același lucru și să te aștepți la rezultate diferite. Hai să nu mai facem, cu aceiași oameni care au reușit să nu facă 27, 28 de ani, autostrăzi, să încercăm altfel”.

Fostul premier Mihai Tudose a declarat despre Răzvan Cuc că acesta a fost un exemplu „despre cum poți să fii ministru și să nu faci nimic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *