Reacție dură după afirmațiile Speranței Cliseru legate de protestele din 10 august: Dragnea și Dan trebuie să înfunde pușcăria

 

 

Senatorul PNL Alina Gorghiu a reacționat vehement după ce, în spațiul public, a apărut o înregistrare video în care prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, recunoaște că Liviu Dragnea și Carmen Dan au minți în legătură cu protestele din 10 august.

„Gata. Demisiile lui Dragnea și Dan nu mai sunt suficiente. Apar dovezi că trebuie să înfunde pușcăria pentru ce au făcut pe 10 august.

Nu mă interesează așa de mult care sunt reglările de conturi în PSD. Dar adevărul despre Piața Victoriei da, mă interesează. Și iată că începe să iasă la iveală. Tocmai am aflat cine și cum a mințit despre modul în care au fost împroșcați cu gaze și agresați 100.000 de oameni pașnici, sub un pretext cusut cu ață albă. Să nu uităm: peste 450 de oameni au avut nevoie de ajutor medical. Aproape 800 de oameni au depus deja plângeri penale. Și apar deja primele răspunsuri. Justiția trebuie să lucreze cât de repede.”, a postat Alina Gorghiu pe pagina sa personală de Facebook.

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, a fost abordată la o terasă din Bucureşti de un cetăţean, Vlad Dragomirescu, care i-a cerut să iasă public şi să spună că ministrul de Interne, Carmen Dan, şi liderul PSD, Liviu Dragnea, mint cu privire la intervenţia Jandarmeriei la protestul din 10 august. În replică, prefectul a afirmat că ea a spus acest lucru şi i-a cerut cetăţeanului să meargă şi să le întrebe pe persoanele vinovate, deoarece ea este nevinovată.

Clipul video cu discuţia dintre cei doi a fost postat pe Facebook, iar cel care a abordat-o pe Cliseru s-a revoltat pe faptul că şoferul prefectului a parcat maşina pe o trecere de pietoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *