Remus Rădoi, omul chemat să ajute Poliția în cazul Caracal, acuză:  Acum 40 de zile a semnalat MAI problema rețelelor de trafic de minori

Remus Rădoi, patronul mai multor firme de pază, chemat să ajute poliţia în cazul Caracal și care, marți, a afirmat că șefii Poliției Caracal anunțau infractorii ănainte de intervenții, a declarat, miercuri, la Antena 3, că a fost primit în audiență de fostul secretar de stat MAI Gheorghe Nucu Marin (demis după cazul Alexandrei) și că i-a povestit acestuia despre „fapte de o gravitate foarte mare” din Caracal. El a povestit cum a fost trimis apoi la șeful DGIPI Olt și că a mers în audiență și la șeful DGA.

“Acum aproximativ 40 de zile am depus o cerere de audienta (la Gheorghe Nucu, secretar de stat la Interne), am fost la poarta ministerului. M-a primit, am povestit despre ce se intampla in Caracal si am fost sfatuit sa depun catre seful DGIPI Olt. Documentul il aveam redactat de acasa, cu toate informatiile pe care le aveam la acea data. Faptele semnalate erau de o gravitate foarte mare si mi s-a dat de inteles ca se va actiona cu celeritate. Mi-a spus ca e foarte grav si asteapta si raportul DGIPI si daca se confirma se va trimite un corp de control si se vor lua masurile care se impun. Apoi m-a indrumat spre seful DGIPI Olt, Catalin Dogaru. Merg spre acest om, imi spune ca si dansii erau la cunostinta despre ce relatam eu acolo. Din cunostintele mele, inainteaza acest raport catre MAI dar am constatat ca nu se misca lucrurile foarte repede. A venit un corp de control la Caracal si in momentul tragediei inca continuau controlul. In opinia mea, nu se rezolvă nimic.  La șeful DGA am mers tot intr-o zi de audienta, am spus ca sunt lucruri grave, am fost primit la dumnealui”, a declarat Remus Rădoi.

Acesta a mai precizat că în sesizarea sa a scris despre „o fratie intre oamenii legii si infractori” si despre „retele de trafic de minori”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *