Reprezentantii Athenee Palace Hilton reacționează după ce s-a spus că hotelul a găzduit asasinii lui Dragnea: Nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă

 

 

Athenee Palace Hilton a avut o reacție, pe pagina sa oficială de Facebook, după ce  președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marți, într-o emisiune la Antena 3, că în acest hotel au fost cazate patru persoane care intenționau să-l ucidă.

 

În urma afirmațiilor lui Dragnea, pagina de Facebook a hotelului a fost bombardată cu sute de mesaje ironice la adresa șefului PSD.

 

„Va multumim pentru mesajele postate astazi. Va asiguram ca protectia si siguranta oaspetilor si a vizitatorilor nostri sunt de importanta vitala pentru noi si ca nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent in presa”, scriu reprezentantii hotelului pe pagina de Facebook.

Ulterior afirmațiilor lui Dragnea, după ce instituțiile statului au infirmat că ar fi făcut o anchetă referitoare la acest aspect sau că ar fi avut cunoștință, liderul PSD și-a completat, miercuri, declarația, tot la Antena 3, spunând că nu a depus nicio plângere după tentativa de asasinare a sa, din aprilie 2007, la care făcuse referire cu o seară înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *