Reţineri În Mega-Scandalul „Ambulanţa Neagră”

Agresorii Scriitoarei Doina Popescu-Brăila Ajung în Arest

Trei persoane au fost reținute, în urma incidentului care a avut loc miercuri seară în zona Gării de Nord, unde scriitoarea Doina Popescu-Brăila a fost agresată de un grup de indivizi, fiind acuzată că răpeşte copii pentru trafic de organe. În urma cercetărilor, un bărbat și două femei au fost reținuți sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violențe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Scandalul a izbucnit înainte de miezul nopţii, pe un bulevard din sectorul 1 al Capitalei, în apropiere de Gara de Nord.

Mai mulţi oameni au zărit o autospecială cumpărată recent din străinătate, cu însemne specifice ambulanţei. Potrivit anchetatorilor, înăuntru se afla o femeie, care dormea, şi care a fost agresată de cinci indivizi şi chiar torturată, cu arsuri de ţigară. Indivizii o acuzau că ar răpi copii cu aşa numita „ambulanţă neagră”. Ulterior, Ministerul de Interne dar şi Poliţia Română au tras un semnat de alarmă că aşa-zisa „ambulană neagră” nu există şi că acest mit este aruncat în spaţiu public pentru a panica oamenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *