#Rezist a stropit cu vopsea roșie Ministerul Justiției după ce recidiviștii lui Tudorel au comis noi crime: Vopseaua simbolizează sângele! (VIDEO)

Protestatarii #Rezist au aruncat cu vopsea roșie pe scãrile Ministerului Justiției și aratã cã aceasta simbolizeazã sângele care se varsã în urma recursului compensatoriu.

„Este un manifest, am fãcut asta în semn de protest fațã de legea recursului compensatoriu. Vopseaua simbolizeazã sângele”, a declarat Cristian Dide, unul dintre inițiatorii protestului, care a fost ridicat de jandarmi. Protestul extrem are loc dupã ce, sâmbãtã, un bãrbat a fost înjunghiat mortal, la ieșirea dintr-un club din Mediaș. Doi dintre cei trei bãrbați reținuți în acest caz au fost eliberați în baza recursului compensatoriu.

Un grup de protestatari din grupul #Rezist au mers la Ministerul Justiției pentru a protesta fațã de recursul compensatoriu, asta dupã ce un tânãr a fost ucis de un grup de recidiviști eliberați pe recursul compensatoriu, iar în ultima în ultima sãptãmânã alți doi recidiviști eliberați au comis o crimă și un viol.

 

VIDEO

Ministerul Justitie patat de sange

Publicată de Sandu Matei pe Luni, 14 ianuarie 2019

Cristian Dide a fost dus la Poliție pentru audieri. Tudorel Toader susține însă, într-o postare pe Facebook, că nu el a dat Legea privind recursul compensatoriu, ci fostul ministru Raluca Prună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *